Fedtsugning mave

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugninger af mave

Mange gode grunde til at få en fedtsugning af maven

Der kan være mange grunde til, at man som mand eller kvinde ønsker at få en fedtsugning på maven. Graviditet og fødsler kan være skyld i, at ellers slanke kvinder får sig en lille topmave, hvilket ofte gør, at de ønsker sig en fedtsugning af maven. En del fedt kan sætte sig på enten den nederste eller øverste del af maven, hvilket kan være til stor gene for den enkelte, og generere et ønske om en fedtsugning af maven. Det ekstra fedt kan især være tydeligt når man sidder ned, og der stikker en mavedelle op over bukserne. Hvis man ellers er normalvægtig og har en sund livsstil, men ikke kan komme af med 'mavedellen', kan man med fordel få foretaget en fedtsugning af maven.

Når folk får fedtsugninger, er det ofte af maveregionen, da det ofte er maven, mange kvinder er kede af. Det sker dog også, at mænd får en fedtsugning af maven, men der er slet ikke lige så mange som hos kvinderne. Fedtsugninger af maven er en af de mest effektive former inden for kosmetisk kirurgi, og fedtsugning af mave bruges til at ændre den fysiske fremtoning til det bedre. Denne overskydende mængde fedt på maven kan være overraskende svær at fjerne med sund kost og motion, men ved en fedtsugning af maven kan det overskydende fedt let fjernes.

Hvordan foregår en fedtsugning af maven?

De fleste fedtsugninger foretages under fuld bedøvelse og tager 1-4 timer, alt efter omfanget og hvor på kroppen fedtsugningen foretages. En fedtsugning af maven tager cirka 2 timer, og kombineres ofte med fedtsugning af hofter, lår eller ridebukser. Nogle kirurger vil gerne beholde dig natten over efter fedtsugningen af din mave, men du kan ofte tage hjem samme dag som fedtsugningen foregår. Gennem små indstikssteder i maveskindet suges fedtet ud med tynde kanyler på 2-4 mm tykkelse, der efter selve fedtsugningen af maven sys sammen med en tynd tråd. Efter fedtsugningen dækkes de små sår med plaster eller tape, og du får en komprimerende bandage på maven, som skal omfordele det blivende fedt, så du får en pænere kropsfacon efter fedtsugningen af maven.

Efter selve fedtsugningen af din mave, vil en sygeplejerske holde øje med dig, og sørge for at besvare dine eventuelle spørgsmål. Det anbefales, og visse steder kræves det, at du har en person til at hente dig efter en fedtsugning af din mave. Umiddelbart efter fedtsugningen af din mave vil du nemlig føle dig meget svag, også fordi du har fastet op til fedtsugningen af din mave. Det anbefales også, at du har nogen til at hjælpe dig de første dage efter fedtsugningen, når du begynder at komme dig oven på fedtsugningen af din mave. Her vil du nemlig fortsat være svag, og have besvær med at bevæge dig.

Hvem kan få foretaget en fedtsugning af mave?

Du skal være fyldt 18 år, før du kan få en fedtsugning af maven i Danmark, du skal helst være normalvægtig eller meget lidt overvægtig og skal have et godt helbred og psykologisk tilstand. Derudover er det vigtigt, at du har et tydeligt markeret fedtdepot på maven, som er blødt og medgørligt, og som egner sig til fjernelse gennem fedtsugning af maven.

Priser på fedtsugning af maven

En fedtsugning af maven koster cirka 13.000-19.000 kroner, og ofte kan du købe en form for pakkeløsning for mindre. Hvis du for eksempel ønsker en fedtsugning af både mave og hofter, kan det koste cirka 25.000 kroner i alt.

Hvis du gerne vil vide hvilke klinikker der har tilbud eller rabatter på fedtsugning af mave lige nu, kan du udfylde kontaktformularen her på siden eller ringe til os, så hjælper vi dig gerne videre.

Hvornår er jeg pæn igen efter en fedtsugning af min mave?

Huden er mest hævet i de første par dage efter fedtsugningen, men der kan gå flere måneder før hævelsen og misfarvningerne på maven er helt væk. Der vil gå flere måneder og i nogle tilfælde op til et år, før du kan se det endelige resultat af fedtsugningen af din mave. I den første tid bør du undgå sport og fysisk aktivitet, men det kan være gavnligt at gå ture og massere huden for at undgå ujævnheder efter fedtsugningen af din mave. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal have en fedtsugning af din mave, er det en god idé at se på før og efter billeder - så får du en fornemmelse af resultatet.

Hvornår kan jeg arbejde og træne igen efter fedtsugning af min mave?

Du kan begynde at arbejde igen efter 3-10 dage, alt efter din maves fedtsugningens omfang og hvor hårdt fysisk arbejde du har. Du kan begynde at cykle og gå ture når du vil, men skal vente cirka fire uger efter fedtsugningen af din mave, før du dyrker rigtig sport. Derudover må arrene ikke udsættes for sol og solarium i 12 måneder efter fedtsugningen af din mave.

Hvilke komplikationer og bivirkninger medfører en fedtsugning af min mave?

Der kan ske nogle følelsesforstyrrelser efter en fedtsugning af maven, hvor du kan opleve nedsat følelse i det fedtsugede område, men det fortager sig ofte i løbet af 3-6 måneder. Der kan også opstå ujævnheder eller hårdhed i det omkringliggende fedt på maven, hvis der enten er blevet suget for meget eller for lidt fedt under fedtsugningen af maven, eller hvis huden er slap og uelastisk. I meget sjældne tilfælde forekommer der blødninger eller infektioner, som ofte kræver en ny operation.

Hvor kan jeg få en fedtsugning af maven?

Man kan både få foretaget en fedtsugning af maven i udlandet, for eksempel i Sverige eller Polen, og i de større danske byer som København, Aarhus, Aalborg og Odense. Vi anbefaler naturligvis at fedtsugningen af din mave foretages i Danmark, da du oftest skal til en konsultation efter selve fedtsugningen af maven, og dette kan blive lidt sværere, hvis fedtsugningen er foretaget i udlandet. I Danmark har du også nemmere ved at få hjælp hvis noget går galt, og i det hele taget at modtage råd og vejledning før, under og efter fedtsugningen af din mave.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.