Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Fedtsugning yderlår

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

 • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
 • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
 • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugninger af yderlår

Hvis man har overflødigt fedt på yderlårene kan det give lårene en "ridebuksefacon". Denne type af fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betinget. Derfor kan det være svært at komme af med, selvom man træner og spiser sundt. Hvis du føler, at dine lår tager opmærksomhed fra resten af kroppen på en uheldig måde, kan en fedtsugning af ydersiden af dine lår være løsningen. 

Priser på fedtsugning af "ridelår"

Nogle klinikker har pakkeløsninger, så man fx kan få fedtsuget hofter + ridebukselår for kr. 30.000. Hvis du kun skal have en fedtsugning af yderlårene, koster det mellem 15.000-20.000 kr. Udfyld kontaktformularen eller ring til os og spørg om aktuelle tilbud på fedtsugninger af yderlår.  

Hvornår er jeg pæn igen?

Det tager tid, før hævelserne og de blå mærker er helt væk - alt fra 1 måned til 1 år er normalt. Der vil være små ar efter operationen, som bliver gradvist mindre synlige med tiden. Lige præcis yderlår er velegnede til at fjerne fedt fra ved hjælp af fedtsugning, og huden vil som regel trække sig sammen i løbet af nogle måneder.

Læs også om fedtsugning af inderlår.

  Blogindlæg
 • Sådan låner du penge til din brystoperation

  Sådan låner du penge til din brystoperation

  29. oktober 2014
  At brystoperationer er en omkostelig affære, er ingen nyhed. Derfor er det de færreste, der er i stand til a betale kontant. Her kan du læse om, hvordan du finansierer din brystoperation, hvis ikke du kan betale operationen af egen lomme.
  Læs mere
 • KlinikMatch.dk's "bryst-test" får medieomtale

  06. maj 2014
  Både bt.dk og in.dk omtaler i denne uge resultaterne fra vores store test om brystforstørrende operationer. Læs mere her.
  Læs mere
 • Hvordan behandler man bygningsfejl?

  26. februar 2014
  I dette blogindlæg kan du lære mere om hvad bygningsfejl er, hvad bygningsfejl betyder og hvad man kan gøre for at udbedre det. Du behøver nemlig ikke leve med en bygningsfejl, hvis du føler at bygningsfejlen forringer dit syn og livskvalitet.
  Læs mere

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.