Fedtsugning yderlår

Spar penge på fedtsugning hos de bedste klinikker og hospitaler!

 • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
 • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
 • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om fedtsugninger af yderlår

Hvis man har overflødigt fedt på yderlårene kan det give lårene en "ridebuksefacon". Denne type af fedtdepoter er ofte hormonelt eller genetisk betinget. Derfor kan det være svært at komme af med, selvom man træner og spiser sundt. Hvis du føler, at dine lår tager opmærksomhed fra resten af kroppen på en uheldig måde, kan en fedtsugning af ydersiden af dine lår være løsningen. 

Priser på fedtsugning af "ridelår"

Nogle klinikker har pakkeløsninger, så man fx kan få fedtsuget hofter + ridebukselår for kr. 30.000. Hvis du kun skal have en fedtsugning af yderlårene, koster det mellem 15.000-20.000 kr. Udfyld kontaktformularen eller ring til os og spørg om aktuelle tilbud på fedtsugninger af yderlår.  

Hvornår er jeg pæn igen?

Det tager tid, før hævelserne og de blå mærker er helt væk - alt fra 1 måned til 1 år er normalt. Der vil være små ar efter operationen, som bliver gradvist mindre synlige med tiden. Lige præcis yderlår er velegnede til at fjerne fedt fra ved hjælp af fedtsugning, og huden vil som regel trække sig sammen i løbet af nogle måneder.

Læs også om fedtsugning af inderlår.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk
  Blogindlæg
 • Er du farmaceut? Sådan undgår du forurenede produkter

  27. april 2021
  At være farmaceut kan være et yderst spændende job at have, idet du kan være med under produktionen af medicin og andet. Dog kommer der med jobbet også en hvis byrde, idet du ofte fremstiller medicin til mennesker som i forvejen er syge, og som håber på at medicinen skal kunne forbedre deres tilstand.
  Læs mere
 • Lyder du af hårtab?

  16. april 2021
  Høje tindinger kan være meget frustrerende for langt de fleste danskere og hvis du er meget ked af dit begyndende hårtab, så er det også noget du bør gøre noget ved. Læs med i denne artikel for at få nogle gode råd til, hvad du kan stille op med dit begyndende hårtab.
  Læs mere

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.