Kundeservice

+45 3841 0307

Mandag-torsdag kl. 8.30-18.00
Fredag kl. 8.30-15.00

Finansiering

Få råd til din næste operation - Klinikmatch samarbejder med Lånio.dk - ansøg gratis.
Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Samarbejde på lånetilbud

Uanset, hvilken operation, du ønsker foretaget, er der tale om et greb i pengepungen, der kan mærkes. KlinikMatch er naturligvis opmærksom på dette, og derfor samarbejder vi med siden Mikonomi.dk, som er en lånesammenligningstjeneste. 

På Mikonomi.dk kan du sammenligne lån hos forskellige banker og låneudbydere, og på den måde vælge det bedste og billigste lån for dig. På Mikonomi.dk kan du finde lån inden for følgende rammer:

 

Lånebeløb

3.000 - 300.000 kroner

Løbetid

1 - 15 år

Minimumsalder

Ned til 18 år

Rente

Ned til 4,94 %

 

For at komme komme til lån sammenligningssiden, kan du klikke her: Mikonomi.dk eller Lånio.dk

Sådan fungerer det

Mikonomi.dk samarbejder med en række banker og andre låneudbydere. På siden skal du indtaste dit ønskede lånebeløb, samt dit ønske til løbetiden. Herefter matcher Mikonomi.dk dine ønsker med deres samarbejdspartnere, som er udbydere af diverse finansieringsmuligheder som nye kviklån.

Ønsker du eksempelvis at låne 20.000 kroner over en periode på 3 år, indtaster du dette, og således listes en række banker og låneudbydere op. Herefter er det muligt for dig at læse mere information omkring lånet hos de forskellige samarbejdspartnere.

Ud fra sammenligningen, kan du klikke dig over på låneudbyderen side, hvorfra du kan udfylde en låneansøgning. Det er naturligvis gratis at ansøge om lånene.

Logo 12

Brug for hjælp?

Ring til os alle hverdage 8:30 - 16:00
+45 3841 0307
Send os en mail:

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.