Plastikkirurgi København

Spar penge på plastikkirurgi hos de bedste klinikker og hospitaler!

 • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
 • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
 • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om plastikkirurgi i København

Der er flere og flere mennesker der vælger at få plastikkirurgi udført i København, simpelthen fordi udbuddet af plastikkirurgi i København er boomende. Vi møder tilbud om plastikkirurgi i København flere og flere steder, både på busser, på busstandere og som deals på diverse tilbudshjemmesider fra København. Man kan næsten ikke undgå at vide, at det er nemt at få plastikkirurgi i København.

Hvad indebærer plastikkirurgi i København?

Plastikkirurgi i København omhandler som oftest små ændringer i ansigtet eller på kroppen. Det sker også, at folk bruger plastikkirurgi i København til at ændre deres udseende i ekstrem grad, men det ses sjældent. Plastikkirurgi i København kan derfor både indebære fedtsugninger, næsekorrektioner og brystforstørrelser, alt efter hvad man selv ønsker i København.

Eksempler på plastikkirurgi som du kan få i København:

 • Brystløft - hvis du synes at dine bryster hænger
 • Brystforstørrelse - hvis du synes at dine bryster er for små eller uens
 • Næsekorrektion - hvis du synes at din næse er skæv eller har et "knæk"
 • Ørekorrektion - hvis du synes at dine ører stritter eller er uharmoniske på anden måde
 • Fedtsugning - hvis du har nogle tydelige fedtdepoter, som du gerne vil af med
 • Maveplastik - hvis du har topmave eller overskydende hud på maven
 • Ansigtsløft - hvis du synes at huden i dit ansigt hænger
 • Rettelse af øvre og nedre øjenlåg - hvis dine øjenlåg forhindrer dit udsyn

Hvilke forskellige typer af plastikkirurgi kan man få i København?

Der findes to overordnede former for plastikkirurgi i København: kosmetisk plastikkirurgi og rekonstruerende plastikkirurgi. Kosmetisk plastikkirurgi i København går ud på at forbedre udseendet, hvis man ikke er helt tilfreds, med hvordan man selv ser ud. Rekonstruerende plastikkirurgi i København går derimod ud på at udbedre en form for skade, for eksempel hvis man har en medfødt skavank eller kroppen har ændret sig efter et sygdomsforløb. Brystrekonstruktion er et eksempel på et rekonstruerende indgreb, mens en brystforstørrelse er et eksempel på kosmetisk plastikkirurgi i København.

Hvad koster plastikkirurgi i København?

Priserne på plastikkirurgi i København svinger rigtig meget, mest fordi plastikkirurgi indbefatter så utroligt mange forskellige indgreb. Derudover varierer det alt efter det enkelte plastikkirurgiske indgrebs omfang, metode og den pågældende klinik, hvor du vælger at få din plastikkirurgi i København udført.

For eksempel koster en brystforstørrelse i København 25.000-50.000 kroner, en næsekorrektion kan koste 10.000-40.000 kroner, mens du kan få en fedtsugning af maven i København for 13.000-19.000 kroner. Det er altså umuligt at sige, præcis hvad din plastikkirurgi i København vil koste - det finder du først ud af, når du er til konsultation hos din valgte plastikkirurgiske klinik i København.

Er der tilbud på plastikkirurgi i København?

Der er ikke som sådant tilbud eller rabatter på plastikkirurgi i København, men man kan i visse tilfælde få reduceret prisen. Hvis du for eksempel vælger at få fedtsuget mere end ét område af din krop, kan du i mange tilfælde få op mod 25-66 % rabat på alle ekstra områder i København. Der er også muligt at spare penge, hvis du vælger at få et brystløft og en brystforstørrelse samtidig i København, i stedet for hver for sig.

Hvordan med finansiering af plastikkirurgi i København?

Hvis du ikke lige selv står med alle pengene, der skal til for at få plastikkirurgi København, er der stor mulighed for, at du kan låne pengene hos en låneservice. Mange privathospitaler og klinikker der udfører plastikkirurgi i København samarbejder med forskellige låneselskaber, så du nemmere kan betale din plastikkirurgi i København med afdrag. Ved at aftale en afbetalingsordning med klinikken, kan du hurtigere få den plastikkirurgi du altid har drømt om. Du skal dog være opmærksom på, at din plastikkirurgi udført i København bliver en smule dyrere på grund af renter og gebyrer, men til gengæld får du plastikkirurgien med det samme.

Hvordan foregår plastikkirurgi i København?

Metoden for plastikkirurgi udført i København kan variere fra indgreb til indgreb, men der er visse ting der er ens for alle former for plastikkirurgi i København. I alle tilfælde skal du først til en forundersøgelse hos en kirurg. Her aftaler i hvilken type plastikkirurgi du kunne tænke dig, og I forventningsafstemmer, hvad I mener resultatet af plastikkirurgien bør blive. Du må meget gerne huske at have en bisidder med, når du diskuterer med kirurgen, da du vil få en stor mængde verbal information, som kan være svær at huske for én person. Det er efterhånden blevet kotume at få taget et "før-billede" af, hvordan du ser ud før din plastikkirurgi i København. Du skal selvfølgelig også have taget et "efter-billede" når plastikkirurgien er udført.

Selve indgrebet kan foregå på forskellige måder. Nogle gange kræver plastikkirurgi i København at du er i fuld narkose, og i visse tilfælde kan du nøjes med lokalbedøvelse. Det varierer også, hvorvidt du skal indlægges natten over, eller om du kan tage hjem igen umiddelbart efter bedøvelsen er taget af.

I langt de fleste tilfælde, skal du efter din plastikkirurgi i København, gå med en form for bind eller plaster. Hvis du har fået en fedtsugning skal du gå med et kompresbind i nogle måneder, mens du efter en brystoperation helst skal have en sports-bh på i tiden efter plastikkirurgien i København. Hvis du har fået en næsekorrektion, skal du gå med en skinne på næsen, for at sørge for, at den bevarer sin nye form. Der er altså også nogle ting du skal tænke på, både før og efter du vælger at få plastikkirurgi udført i København.

Hvorfor få plastikkirurgi i København?

Der kan være mange gode grunde til at vælge at få plastikkirurgi i København. For det første er København Danmarks største by, og der er derfor mange privathospitaler og klinikker, der vælger at udføre plastikkirurgi i København eller i Københavns omegn. For det andet er der rigtigt gode transport- og overnatningsmuligheder i København, hvis du alligevel skal tage langt væk for at få din plastikkirurgi. Du vil have nemt ved at tage til og overnatte i København, både før og efter din plastikkirurgi.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.