Restylane behandling

Spar penge på restylane behandling hos de bedste klinikker og hospitaler!

  • Spar op til 50 %Vi giver dig op til 50 % på behandlinger, produkter og velvære
  • Fortroligt og diskretVi behandler dine oplysninger fortroligt og diskret
  • Kvalitet og tryghedVi foretager baggrundstjek af alle klinikker og samarbejdspartnere

Info om restylane behandling

Hvad er Restylane?

Restylane er et sukker kompleks der er lavet på hyaluronsyre. Hyaluronsyre er en substans i huden som gør huden glat og fyldig. Substansen er en naturlig del af af huden hos mennesker og dyr. Restylane indeholder ikke animalske produkter, der kan fremkalde allergiske reaktioner.
I takt med at man bliver ældre, mister ansigtet fylde. Før Restylane var en behandlingsmulighed, valgte man at behandle det på kirurgisk vis, hvorpå man skar hul i huden og trak den tilbage. Den kirurgiske behandling har det i nogle tilfælde med at gøre ansigtet unaturligt og stramt. Ved hjælp af Restylane er det nu muligt at give et alternativ der efterlader et mere naturligt udseende.

Hvordan virker Restylane?

Restylane består af hyaluronsyre, hvilket er en naturlig substans i huden. Restylane fungere ved at man injicere gelen ind i de naturlige lag af hyaluronsyre, der er i huden, dette udfylder de områder hvor der er manglende volumen. Der er som tidligere nævnt ikke nogle animalske produkter i substansen som fremkalder allergiske reaktioner.

Restylane bliver primært brugt til følgende områder:

  • Mellem øjenbryn
  • Læber
  • Hænder
  • Dekolletage

Udover disse områder, bliver Restylane i nogle tilfælde ligeledes brugt til ansigt, hals og folder fra næse til mund.

Restylane behandling

Første skridt til en Restylane behandling er en konsultation med klinikkens læge, her bliver der talt om hvad dine ønsker og forventninger er til behandlingen. På denne måde forsikre lægen sig at lave behandlingen, således at resultatet matcher hvordan du vil se ud. Det er ligeledes vigtigt under denne konsultation at du gør lægen opmærksom på eventuelle allergier eller medicinbrug.

Selve behandlingen foregår ved, at der bliver injiceret små mængder af Restylane under huden, på de områder der ønskes behandlet. Under indsprøjtningen masseres der på områderne, således at stoffet bliver spredt ud og lægger sig som ønsket. En behandling tager omkring 15-20 minutter. Efter behandlingen kan der opstå mindre rødme og hævelser.

Resultatet for behandling med Restylane, kan ses øjeblikkeligt efter behandlingen. Resultatet vil dog blive pænere efter nogle dage når eventuel rødme og hævelser er faldet.

Hos de fleste klinikker tilbydes der et eftersyn efter 2-3 uger, her bliver der tjekket om der er nogle bivirkninger efter behandlingen og der finjusteres på mængden af Restylane. Ved en finjustering tjekker lægen at der ikke er behandlet med for meget Restylane eller hvis patienten ikke er tilfreds og ønsker at få injiceret mere Restylan, gøres dette ligeledes ved eftersynet.

Hvor længe holder effekten af en Restylane behandling?

Holdbarheden af en Restylane behandling afhænger af flere faktorer, disse faktorer er fx: ens alder, hvor meget man bruger sine ansigtsmuskler, hudens tilstand og blodomløbet i kroppen. Det er derfor forskelligt fra person til person, hvor lang tid en behandling holder. På normalvis siger man at en restylane behandling holder 8-12 måneder. Herefter skal man have en ny behandling hvis man ønsker at bibeholde effekten. Herudover afhænger holdbarheden ligeledes af hvordan lægen har injiceret Restylanen, lægen kan lægge Restylanen for dybt i huden, hvilket kan skade resultatet. Det er derfor vigtigt at vælge en klinik med veluddannede læger.

Restylane priser

En rynkebehandling med Restylane er individuelt for hver person, det er ikke alle behandlinger der er lige omfattende eller har brug for de samme mængder af Restylane. Herudover er der ligeledes stor forskel på klinikkernes priser. Det er derfor vigtigt at finde en klinik med priser man har råd til, men også i ligeså høj grad også en klinik med dygtige veluddannet læger og sygeplejere.

Det kan tage tid at undersøge de forskellige klinikker, deres kvalitet og priser. Vi har på KlinikMatch derfor valgt at tilbyde dig op til 4 tilbud på Restylane behandlinger, fra vores partnere som vi selv har kvalitetssikret. Tilbuddene er gratis og 100% uforpligtende. Ønsker du at få disse tilbud på Restylane behandling, skal du blot udfylde kontaktformularen her på siden.

Påvirkelse af ansigtsmimik efter Restylane behandling

Restylane er ikke lammende på musklerne, men et produkt som mennesker i forvejen har i kroppen. Det har derfor ikke en bedøvende effekt på ansigtets muskler og vil heller ikke med de rette doser af Restylane, nedsætte ansigtets mimik.

Bivirkninger af Restylane behandling

Da Restylane er et naturligt produkt bestående af dele der i forvejen er til stede i kroppen, giver det ikke en dårlig reaktion efter en behandling. Skulle der forekomme bivirkninger, er det fra injicering eller rester fra da Restylane blev produceret, en infektion er dog ualmindelig.

Skulle det ske at man får en allergisk reaktion på Restylane, kan dette behandles med allergimedicin eller ved at injicere et stof der opløser Restylane og på den måde stopper reaktionen.

I sammenhæng med behandlingen kan der opstå blå mærker, hævelse og rødme. Disse bivirkninger går i sig selv, nogle dage efter behandlingen.

Restylane under graviditet

Der er både klinikker der vælger at behandle patienter der er gravide eller ammer, men der er også en stor del af klinikker der ikke gør. Dette skyldes at det endnu ikke er dokumenteret hvordan Restylane påvirker graviditet eller amning. På trods af at Restylane er et naturligt produkt som kroppen selv producere, anbefales det på baggrund af den manglende dokumentation at man udsætter sit ønske om behandlingen, indtil graviditet og amning er ophørt.

Er du i tvivl eller har du yderligere spørgsmål angående Restylane behandling under graviditet, henviser vi til at tale med en læge.

Restylane SubQ

Restylane SubQ er en lidt tykkere form for Restylane. Den bruges ved statiske rynker eller folder i huden. Med andre ord bruges Restylane SubQ når der er et regelmæssigt tab af substans under huden. Dette kan eksempelvis være at man bliver hul under øjne. Statiske rynker eller folder i huden opstår på normal vis ved alderdom eller i tilfælde af sygdom.

Ved behandling af SubQ har der ikke været dokumenteret eventuelle bivirkninger og stoffet kan bruges i de mængder man ønsker. Restylane SubQ forsvinder af sig selv efter noget tid, vil man have en længere varighed kan man overveje at få lavet behandlingen med fedttransplantation i stedet. Denne løsning er dog i højere grad permanent og det anbefales derfor at man starter med Restylane SubQ for at sikre at man er tilfreds med mængden af filler.

Brug for finansiering?
Lån til din behandling hos Lånio.dk

Brug for hjælp?

Alle priser er i danske kroner (DKK) og inkl. evt. moms. Der tages forbehold for fejl og prisændringer.